2012. december 4., kedd

Zöldborsós pulykamell párolt rizzsel


Gyors finom és egyszerű. Amikor Rubin Konyhájában megláttam a Kolbászos zöldborsó pörköltet tudtam, hogy valami hasonlót én is  fogok készíteni. Vasárnap rántott pulykamell volt az egy kiló húst ketté vettem a maradék 40 dkg-os  volt ebből készült négyünknek a tegnapi ebéd.
Hozzávalók:
40   dkg   csíkokra vágott pulykamell
35   dkg   mirelit zöldborsó
1       db   közepes fej vörös hagyma
só, bors, paprika, olaj

Felkockázott hagymát megpirítom olajon hozzáadom a sót, borsót és a csíkokra vágott pulyka mellett. Zsirájára pirítom. Ráteszem a zöldborsót fedő alatt  párolom 15 percet leveszem a tűzről belekeverem a piros paprikát és összeforralom. Párolt rizst adok hozzá. ( Recept holnap).

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis