2010. október 18., hétfő

Sült csirkecomb petrezselymes krumplival. 2/2 Sült csirkecomb

Jó nagy csirke combokat kaptunk a Lehel piacon így félbe vágtam őket.
Most reggel lett befűszerezve de van amikor este szoktuk.
Mennyiséget nem írok, mert ez mindenkinél változó.
Fűszerek: fokhagyma összezúzva,   majoránna, bors, piros paprika, só, olajban össze keverve.
Ezzel lekenjük a megmosott megtisztított csirke combokat.
Állni hagyjuk a fűszerekben legalább két  órát.
200 fokos sütőbe tesszük puhulásig sütjük és itt jön egy olyan, hogy én átváltok grillre és ropogósra sütőm mind két oldalát. Akinek nincs grill a sütőjében az tovább süsse simán.
 Uborka salátát adtam melléje.
Holnap a tortával fogom folytatni.

5 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon szeretem, finom

Mary írta...

Igen az mi is szeretjük!

Névtelen írta...

Nagyon guszta, biztosan finom is volt! Nem mindig írok ide, de rendszeresen beugrok, ha ötletre van szükségem.
Puszi, NagyZsuzsa

Névtelen írta...

Köszönet érte!
Puszi, NagyZsuzsa

Mary írta...

Köszönöm Zsuzsa! Örülök, hogy tudok ötletet adni!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis