2010. május 19., szerda

Fagyi gép.

Régóta szeretnék fagyi gépet venni. Nézelődtünk a net-en a férjemmel és ezt találtuk:
                                       CLATRONIC ICM 3225 fagylaltkészítő. 
és ezt találtuk. 9.000,- ft körüli áron lehet kapni. Férjem felhozott reklám újságokat köztük egy Cora Akciós katalógust mit találtunk benne ugyanezt a a gépet holnaptól 5.990,-ft-ért lehet kapni.
Úgy néz ki, hogy megvesszük! De azért ha valaki használja már örülnék ha írna róla!

14 megjegyzés:

Viki írta...

Mary! Ismerem a Clatronik termékeket, de a fagyigépet nem. Viszont ennyiért kihagyni vétek lenne. Menj be az oldalukra és ha esetleg van vásárlói vélemény, olvasd el. Szurkolok Nektek, hogy sikerüljön kapni. Nem drága :))

egycsipet írta...

Magát a gépet én sem ismerem, de ezért az összegért nem hagynám ki. Csak egy aprócska tanács, ha megfogadod: már több blogon szóba kerültek a tartályok, vásárlás előtt győződj meg róla, hogy a tartály befér-e a fagyótokba. :)

Mary írta...

Viki köszönöm a tanácsot!
Egycsipet igen ezt több helyen olvastam! Viszek centit!:)

szepyke írta...

Hurrá, ki ne hagyd! A gépet, ezt a gépen nem ismerem, de imádni fogod!:)

Mary írta...

Rendben Szepyke! Köszi!

Viki írta...

Mary! már várom a fejleményeket. Sikerült megvenni a fagyigépet? Képzeld ahogy itt írom e sorokat a nap is kisütött 7 ágra, tehát fagyigépet meg kell venni :) :)

Mary írta...

Igen sikerült megvenni 10-re értünk a Corába és akkor kint csak kettő volt.Minden akciós termék ki volt bontva csak ez nem. Jól el is dugták legalulra de azért mi megtaláltuk! 12 órát ír a mélyhűtőben tartáshoz most bent csücsül fagyoskodik a drága.
Lehet,hogy csak holnap tudom kipróbálni! Vagy éjfélkor! Haha!

Viki írta...

MaryM! Júúúúj de örülök, hogy sikerült megvennetek. Legyen nagyon sok örömötök benne, s várom a jó kis fagyikölteményeket.
Elsőnek, valami jó kis rumos-diósat kérek, mert megfagyok :):)

Napsüti Tortaműhely írta...

Szia Mary! Először jártam tegnap az oldaladon és nagyon megörültem a fagyigép akciónak, rögtön mentünk is a Corába és szintén az utolsó gépek egyikét sikerült megszereznünk:) A 12 órás előfagyasztás után ma kipróbáltam, de a keverőlapát meg sem moccant a 30 perc alatt, pedig egynemű masszát töltöttem bele. Neked rendben működött? Köszönöm! Erika.

Mary írta...

Viki próbáltam de még csak kapiskálom nem lett elég kemény a massza de nem adom fel.
Üdvözöllek Erika a blogomon.
Erika a gép nekem jó volt a receptemmel volt inkább gond!
Nézd a képet úgy rakd össze. Amikor ráteszed el kell tolni, hogy a teteje ne jöjjön ki. Konnektorba dugd be kapcsold be, kattan és már forognia is kell a lapátnak. Állítsd 30 percre. remélem tudtam segíteni!

Vali írta...

Nekem még hideg van a fagyihoz, de most már én beteszem a tartályt a mélyhűtőbe. Kíváncsi vagyok milyen fagyit csinálsz.

Mary írta...

Vali még keresem a fagyimat! :) Mármint a receptet!
Épp nosztalgiáztunk férjemmel az első kenyereimen tudtam elég érdekes formákat sütni! Ma már az is napi rutin! Remélem a fagyi is az lesz!

Napsüti Tortaműhely írta...

Szia Mary! Igen-igen, így raktam össze én is, de csak nem akart működni, másnap viszont kicseréltük végülis, még egyetlenegy darab volt a Corában:) Ez tökéletesen működik!:) A gesztenyés fagyi nagyon jól hangzik, nálunk most túrós-epres volt:) A nagy project: a Daubner-féle mák fagyihoz hasonló elkészítése, de ez még jó néhány alkalom kísérletezést jelent:)
Amúgy a sorbet is tökéletes ám vele, próbáld ki:)

Mary írta...

Szia Erika!
Ami nagyon finom volt eddig az a gesztenyés az epres, citromos tegnap csináltam uzsonnára öten voltunk rá mind elfogyott. Most még van epres meg vaníliás amit most reggel kavarta ki a fagyi gép este állítottam össze így reggelre teljesen lehűlt. Sok fajta van jönnek majd sorba persze kezdek majd fotózni is talán holnap kerül fel amit ma készítettem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis